Diskuse

Jak jsem komunikoval s podvodníkem, který mi nabídl 2+1 v centru Prahy za 6500,- Kč

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také je třeba žalovat poštu za podvodné dopisy:-/

0 0
možnosti

takže by stačilo, aby nabídl pronájem za 20000kč měsíčně a skoro nikdo si toho nevšimne až když nedojdou ty klíče! Svatá prostoto, snad ověření na ku je první věc, co je třeba udělat!!!!

0 0
možnosti

Odpovědnost by měl nést inzerent (tedy ani poskytovatel prostoru, ani poskytovatel internetu, ani bytové družstvo v kterém se pronajímaný byt nachází ... a samozřejmě ani zájemce ... ten jen za to případně "zaplatí").

Pokud máte pocit, že odhalení podvodného inzerátu je jen "chvilka programování", pak nabídněte své služby velkým inzertním serverům a budete v balíku. Z "prokazatelně podvodných" se za chvíli stanou jen "výhodné nabídky" a místo malé škody bude větší škoda

6 0
možnosti

Lide maji mozek. Nechte je ho pouzivat. Netreba lidi porad vodit za rucicku.

1 0
možnosti

Měl by se zřídit státní úřad pro kontrolu inzerátů. A rovnou by mohl i schvalovat veškeré články vyvěšené kdekoliv na internetu, aby náhodou nebyly závadné a nemátly chudáka občana.

8 0
možnosti

Poskytovatel by měl maximálně tak přijmout nahlášení na podvodný inzerát a případně inzerát stáhnout. Ale zodpovědnost? Nikoliv, to by šlo pouze a jen v tu chvíli, kdyby prověřovali a případně odmítali každý inzerát PŘEDTÍM, než ho na web vyvěsí. Což je nemožné.

18 0
možnosti
Foto

Inzerátů na podezřele levný pronájem krásných zařízených bytů v centru Prahy jsem si také všimla. Za 6.500 už není k pronájmu ani plesnivý sklep na Černém Mostě.

2 0
možnosti
Foto

J93i49ř23í 39T54o71m94á20š

16. 2. 2017 15:46

Spotřebitele netřeba vodit za ručičku.

Pokud nebyl zbaven svéprávnosti a je plnoletý, musí si poradit sám.

3 0
možnosti

A jestli teda fakt platí to "dvakrát měř a jednou řež" - našel jste ho a zřezal?

2 0
možnosti
Foto

Každý má svůj rozum a má ho používat.

7 0
možnosti