Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Realitky (RK), to jsou takové pijavice, paraziti. Před roky jsem prodával byt. Bez RK a bylo to výhodné pro mne i kupujícího. Nikdo nekasíroval zisk jen tak pro nic za nic. Právníkovi který sepsal smlouvu jsem dal o hodně míň než kolik by byla vyžrala RK.

A kdybych chtěl někdy kupovat nemovitost, opět bych se snažil RK z kšeftu vynechat. RK jsou výmyslem kapitalizmu, který pijavice podobných typů jaksi podporuje.

0 0
možnosti

Nemůžete všechny realitky házet do jednoho pytle..znám takové, které nepodvádí. A zákazník laik je rád, že za ně vše vyřídí ke spokojenosti. Kolem mě na vesnici noví sousedé mají kupované domy přes realitní kanceláře a bez problémů. Jen si je člověk musí prověřit.

0 0
možnosti

J63a23n 73K90o38t38y26z

3. 1. 2017 17:28

Dobrý den,naprosto s Vámi souhlasím. Dobrý makléř v menším regionu je knezaplacení. Věřím, že Zákon o realitním zprostředkování tuto situaci napraví i vevětších aglomeracích.

0 0
možnosti
Foto

No, hezky jste to napsal. byť trochu zmateně... Je zřejmé, že v tom jedete taky.

Ostatně "nenápadně" vystrčený odkaz na vaši realitku-nerealitku za pouhých 39Kč (u pronajímatele ani nepíšete, zda týdně - klamavá reklama?).

Takže ten vás nápis Realitní kanceláře nevolejte! byste měl doplnit Volejte mě!

Inu, pod záminkou blogu marketingový článek.

2 0
možnosti

J55a27n 36K92o57t15y94z

3. 1. 2017 17:19

Děkuji za Váš komentář, ale nemohu s Vámi souhlasit. S největší pravděpodobností jste se s projektem Férový pronájem moc neseznámil a nebo jen okrajově. Nevím kolik bytů/nemovitostí pronajímáte a jaké máte vlastní zkušenosti. Ale pronajímatelé za používání webu nic neplatí a protože nic neinzerují ani nenabízejí, tak jim nemůže ani nikdo volat. Ano, není to web pro každého, pouze pro ty, kteří při pronájmu prostředníka nepotřebují, takže mě nikdo volat nemusí a v pohodě si to mohou vyřídit mezi sebou.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS